Sendvičový nářez Váhala v bulce
Potřebujeme:
tenké plátky Sendvičového nářezu Váhala
hamburgerové bulky nebo bagety
kadeřavý nebo ledový salát
plátkový sýr
další zeleninu dle vlastního výběru (paprika, okurka)
Z čerstvého pečiva a tenkých plátků Sendvičového nářezu Váhala snadno a rychle připravíme lákavou a chutnou svačinku. Bulku nebo bagetu rozřízneme, jednu polovinu namažeme máslem a postupně klademe lístek salátu, tenký plátek Sendvičového nářezu, plátek tvrdého sýra, zeleninu dle chuti, přiklopíme druhou polovinou pečiva a máme hotovo!
Špízy ze Sendvičového nářezu Váhalala
Potřebujeme:
středně silné plátky Sendvičového nářezu Váhala
cibuli nebo pórek
silnější plátek Váhalovy slaniny
Plátky Sendvičového nářezu Váhala nakrájíme na větší kostičky a napichujeme je na špejli střídavě s kostičkami Váhalovy slaniny a kolečky cibule nebo pórku. Připravené špízy smažíme v rozehřátém oleji do zlatova, nebo opékáme na grilu.
Náš tip: mezi Sendvičový nářez a Váhalovu slaninu přidáme kostky tvrdého sýra a špíz obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a osmažíme ze všech stran.
Šťavnatý sendvič v trojobalu
Potřebujeme:
silnější plátky Sendvičového nářezu nářezu se sýrem
hladkou mouku
vejce
strouhanku
Máte málo času a potřebujete rychle připravit oběd nebo večeři? Máme pro vás tip! Během chvilky máte na stole šťavnaté řízečky, které zachutnají především dětem, ale také velkým gurmánům. Silnější plátky Sendvičového nářezu se sýrem obalujeme postupně v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance, smažíme v rozehřátém oleji. Jako přílohu doporučujeme vařené brambory a zeleninový salát dle vaší chuti.
Sendvičový nářez Váhala v těstíčku
Potřebujeme:
4 silnější plátky Sendvičového nářezu Váhala
Na těstíčko:
pivo
hladkou mouku
nastrouhanou nivu
vejce
Rozšleháme vejce, přidáme do něj hladkou mouku a nastrouhanou nivu, přidáme pivo a připravíme husté těstíčko. V těstíčku obalujeme silnější plátky Sendvičového nářezu Váhala a v rozpáleném oleji smažíme do zlatova. Jako přílohu doporučujeme brambory nebo hranolky s čerstvou zeleninou.