Zákaznický magazín COOP
 Číslo 4/2009
*Vybráno z obsahu...
*Editorial
*Každá rada drahá
*S harmonikou za vůní
Orientu

*Strašák jménem
Diabetes Mellitus

*Starým žárovkám
odzvonilo...

*Budiž světlo!
*Den s... Danou
Horákovou, Tváří COOP
Tuty a COOP Tip 2008

*Mléko starců
*Co Čech, to houbař
*Kaleidoskop zajímavostí
a aktualit

*Kouzlení na hradě
*Soutěž Plný košík
*Recepty našich
zákazníků

*Babiččiny finty kontra
moderní metody

*Slovenský koutek
*A nezapomeň svačinu!
*Neobyčejná – obyčejná
jablka

*Nenechme se sešrotovat!

*Základní informace

 Archivy
*Zákaznický magazín
*Magazínek COOP

 Recepty našich zákazníků
logo Váhala
Objevte jedinečnou chuť a vůni Sendvičového nářezu Váhala. Výrobek neobsahuje lepek. Další recepty naleznete na www.vahala.cz.

Sendvičové tousty
Krájený toustový chléb, silnější plátky Sendvičového nářezu Váhala, plátky uzeného sýra, sladký nebo ostrý kečup

sendvičové tousty

Na suchý opečený plátek toustového chleba dáme plátek opečeného Sendvičového nářezu, překryjeme plátkem uzeného sýra a zapečeme v troubě nebo pánvičce s pokličkou. Před podáváním ozdobíme kečupem a pórkem.

Sendvičový nářez Váhala

Opečený Sendvičový nářez
Silnější plátky Sendvičového nářezu Váhala, olej, zelenina

opečený Sendvičový nářez

Silnější plátky Sendvičového nářezu opékáme z obou stran na rozpáleném oleji nebo na grilu, plátky můžeme dochutit pikantním kořením. Podáváme s francouzskou hořčicí, zeleninovým salátem a čerstvým pečivem.

Sendvič a sýr v trojobalu
Cca 0,5 cm silné plátky Sendvičového nářezu Váhala (1 plátek na porci), dvojnásobný počet tenkých plátků tvrdého sýra (2 plátky na porci)
Na obalení: hladká mouka, vejce a strouhanka

sendvič a sýr v trojobalu

Mezi dva plátky sýra dáme plátek Sendvičového nářezu, obalujeme postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Smažíme dozlatova v rozehřátém oleji. Před podáváním přizdobíme zeleninou, jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši.

Lunch-pao
Pro 4 osoby potřebujeme: cca 400 g Sendvičového nářezu Váhala, cibuli, žampiony, olej na smažení, zeleninu, sójovou omáčku, koření – mletý pepř, popř. jiné dle chuti

lunch-pao

Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme cibulku. Přidáme Sendvičový nářez nakrájený na nudličky, mírně jej osmažíme, podlijeme malým množstvím vody a krátce podusíme. Přidáme zeleninu (např. pórek, papriku ) nakrájenou na nudličky, žampiony, sójovou omáčku, koření a ještě krátce podusíme. Doporučujeme podávat s rýží nebo brambory na libovolný způsob.


© 2001 – 2009 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s. r. o.

COOP Rádce 4/2009

 Starší vydání
Zákaznický magazín 3/2009
3/2009

Zákaznický magazín 2/2009
2/2009