www.coop.cz homepage magazínů
Zákaznický magazín
 Číslo 1/2007
*Vybráno z obsahu...
*Úvodník
*Každá rada drahá
*Novinky v našich
obchodech

*Rady faráře Ferdy
*Dřevěné uhlí a grilovací
brikety nejvyšší kvality

*Pro krásu rostlin a
bohatou úrodu

*Báječné tipy na
velikonoční pečení

*Jak vyzrát na velký jarní
úklid

*Tradičná Veľká noc na
Slovensku

*Velikonoční recepty
*Hluchec – pochoutka
z brambor

*To nejlepší pro naše
mazlíčky

*Velikonoční věnec
*Monika Absolonová:
Rivalitu jsem v Kleopatře
nezažila

*Praha a její zajímavosti:
Pražský orloj

*Zdravé recepty
*Levné recepty
*Pojištení, které má věru
velký smysl

*Přichází doba zázraků...

*Základní informace

 Archivy Zákaznického
 magazínu
*Potraviny
*Stavebniny

 Velikonoční věnec
Ingredience:
500 g polohrubé mouky, špetka soli, 1 a 1/2 balíčku prášku do pečiva, 250 g měkkého tvarohu Ranko, 2 vejce, 1/2 dl mléka Ranko (podle potřeby i více), 4 lžíce kondenzovaného mléka Ranko, 8 lžic oleje, 120 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, strouhaná kůra z 1 citrónu, 1 lžička citrónové šťávy

velikonoční věnec

Mouku v míse osolíme, vmícháme prášek do pečiva a do směsi rozdrobíme tvaroh. Vejce rozšleháme v mléce a spolu s olejem vlijeme k mouce. Přidáme oba druhy cukru, citrónovou kůru a šťávu. Vymícháme hladké husté těsto, ze kterého vyválíme tři dlouhé válečky. Ty spleteme do copu a spojíme do věnce. Přeneseme na tukem vymazaný nebo pečicím papírem vyložený plech, vložíme do předehřáté trouby a při 180°C pečeme 45 minut. Upečený věnec necháme vychladnout, povrch potřeme buď citrónovou polevou a ozdobíme kandovaným ovocem, mandličkami apod., nebo jen pocukrujeme.


cara
© 2001 – 2007 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s. r. o.

Zákaznický magazín 1/2007

 Starší vydání
Zákaznický magazín 4/2006
4/2006

Zákaznický magazín 3/2006
3/2006