Zákaznický magazín COOP
 Číslo 1/2009
*Vybráno z obsahu...
*Editorial
*Každá rada drahá
*Dejte vejce malovaný...
*Kdo je pánem
tvého srdce?

*Slunce nás volá
na zahradu

*Evropě to osladíme
*Den s... Helenou
Konopíkovou, která
s rodinou peče
proslavené koláče

*COOP v roce 2009
*Velikonoční salát po
indicku

*Kaleidoskop zajímavostí
a aktualit

*Salzburg, perla UNESCO
*COOP – všechno dobré
a výhry pro všechny

*Recepty našich čtenářů
*Babiččiny finty kontra
moderní metody

*Ples byl opět báječný
*Jak nás krize sblížila
*Jarní únava – mýtus nebo
fakt?

*Slovenský koutek
*Domácí barvy na vajíčka
*Nejoblíbenější
potravina – vejce


*Základní informace

 Archivy
*Zákaznický magazín
*Magazínek COOP

 COOP v roce 2009
Píšeme již třetí měsíc roku 2009, a je tedy nejvyšší čas seznámit vás s tím, co je v COOPu nového. Některé změny jste již možná zaznamenali, něco pro vás bude pravděpodobně novinkou.

Petra Klimčíková s novorozeným synem

Padesát centimetrů štěstí
Protože začínat se má zvesela, dovolte, abychom jménem vás všech přivítali nového člena naší velké rodiny. Vzpomínáte si na Petru Klimčíkovou, loňskou vítězku soutěže Tvář TUTY a TEMPO – TIP? Tato krásná a sympatická mladá žena loni vyhrála dvakrát. Poprvé v naší soutěži, podruhé 3. září, kdy se jí narodil nádherný syn Denis. Při porodu měřil 50 cm a vážil 3,10 kg. Kromě maminky Petry se z Deniska radoval i tatínek Miroslav a bráška Dominik. Šťastným rodičům srdečně gratulujeme a Deniskovi přejeme život bez mráčků.

COOP Bio
Již třetí rok se na pultech prodejen COOP setkáváte s biopotravinami a jejich popularita stále roste. Také v oblasti BIO jsme pro vás připravili určitá vylepšení. Možná jste je už zaznamenali. Ke stojanu s bioprodukty vás dovede náš usměvavý biorádce. Najdete jej na podlaze, jak vám rukou naznačuje směr, kudy se máte dát, abyste bezpečně doputovali až k biopotravinám.

COOP biorádce

Nejpříjemnější změnou však pro vás určitě budou ceny biopotravin, které jsme výrazně snížili. Snad tento náš krok umožní ještě většímu počtu našich zákazníků konzumovat produkty ekologického zemědělství a více se zajímat o zdravý životní styl.

COOP Super Cena
I v letošním roce pokračuje spotřebitelská soutěž COOP Super cena, v níž můžete každý měsíc vyhrát hodnotné ceny.

plakáty COOP Super cena

Akční nabídka výrobků pod názvem COOP Super cena je jednou z nejvíce rozšířených spotřebitelských akcí COOP v celé ČR. A protože vám u některých vybraných výrobků můžeme nyní nabídnout skutečně super cenu, rozhodli jsme se podpořit tyto výrobky také televizní reklamou, konkrétně na stanici Prima. Zároveň i samotný plakát a letáky s nabídkou COOP Super ceny vás svou grafikou upozorní na probíhající televizní reklamní kampaň.

COOP club
Pokrok se nedá zastavit a internet proniká čím dál více do nejrůznějších oblastí lidského života. Mnohdy sice po jeho stránkách jen bezcílně bloumáme, ale velice často nám pomáhá v práci a usnadňuje život. Internet je zdrojem informací, prostředníkem mezi zákazníky a bankami či obchody, místem, kde se setkávají lidé ze všech koutů světa.

Toto vše jsme měli na mysli, když jsme vytvářeli COOP Club.

Co to je? Naše nové internetové stránky.

web COOP club

K čemu slouží? K jednoduché orientaci. Můžete "prolistovat" všechna čísla Zákaznického magazínu i Magazínku, začíst se do BIOrádce, COOP Rádce i Čiperky. Díky COOP Clubu vám neujde žádná novinka a aktualita z COOPu. COOP Club vám pomůže uvařit, poradí s domácností, se zahrádkou.

Stránky COOP Clubu vám usnadní soutěžení. Najdete zde všechny právě probíhající soutěže i archiv soutěží. Odpovědi už nemusíte posílat písemně, ale elektronicky na adresu: coopclub@coopclub.cz. Na stránkách COOP Clubu se dozvíte jména výherců ihned po vylosování. Nebudete muset čekat až na příští číslo příslušného časopisu...

Navíc se na tvorbě stránek může podílet každý z vás. Napište nám své recepty, nápady, tipy do domácnosti, vychytávky na zahradu, pozvánky na zajímavé akce, připomínky atd. COOP Club je váš klub. Klub zákazníků prodejen COOP, klub čtenářů COOP Rádce.

Kde COOP Club najdu? Na adrese www.coopclub.cz

Kam mám posílat své příspěvky? K dispozici vám je e-mailová adresa: coopclub@coopclub.cz

Na závěr k vám máme velikou prosbu. COOP Club se právě narodil a je možné, že se někam vloudila chybička či jsme něco důležitého opomněli. Objevíte-li nějakou nedokonalost, prosím, informujte nás o tom. Uděláme vše pro to, aby se toto naše miminko správně vyvíjelo a rostlo jako z vody.


© 2001 – 2009 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s. r. o.

COOP Rádce 1/2009

 Starší vydání
Zákaznický magazín 5/2008
5/2008

Zákaznický magazín 4/2008
4/2008