Zákaznický magazín COOP
 Číslo 1/2009
*Vybráno z obsahu...
*Editorial
*Každá rada drahá
*Dejte vejce malovaný...
*Kdo je pánem
tvého srdce?

*Slunce nás volá
na zahradu

*Evropě to osladíme
*Den s... Helenou
Konopíkovou, která
s rodinou peče
proslavené koláče

*COOP v roce 2009
*Velikonoční salát po
indicku

*Kaleidoskop zajímavostí
a aktualit

*Salzburg, perla UNESCO
*COOP – všechno dobré
a výhry pro všechny

*Recepty našich čtenářů
*Babiččiny finty kontra
moderní metody

*Ples byl opět báječný
*Jak nás krize sblížila
*Jarní únava – mýtus nebo
fakt?

*Slovenský koutek
*Domácí barvy na vajíčka
*Nejoblíbenější
potravina – vejce


*Základní informace

 Archivy
*Zákaznický magazín
*Magazínek COOP

 Velikonoční salát po indicku
500 g brambor, 4 vařená vejce, 1 žlutá paprika, 2 jarní cibulky, 2 řapíkaté celery, 1 svazek petrželky, 4 rajčata, 100 g zakysané smetany Ranko, 380 g bílého jogurtu Ranko, sůl, pepř, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky římského kmínu, 1 citron

velikonoční salát po indicku

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Zeleninu a vejce nakrájíme na kostičky, cibuli na plátky, vše promícháme v míse. Kmín opražíme, aby začal vonět. Rozšleháme jogurt, smetanu, citrónovou šťávu. Do jogurtové směsi prolisujeme česnek, přidáme nasekanou petrželku a opražený kmín. Osolíme a opepříme. Směsí zalijeme salát, promícháme a necháme v chladu odležet. Zdobíme dle fantazie.


© 2001 – 2009 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s. r. o.

COOP Rádce 1/2009

 Starší vydání
Zákaznický magazín 5/2008
5/2008

Zákaznický magazín 4/2008
4/2008