www.coop.cz homepage magazínů
Zákaznický magazín
 Číslo 3/2002
*Vybráno z obsahu...
*Úvodník
*Houby v našich lesích
a jejich konzervace

*Trojjedinost keramika
Ivana Hostaši

*In vino veritas
*In vino veritas II.
*Čajový obřad
*Japonská kultura
v kuchyni - Yakitori

*Rychlé a pro štíhlou linii
*Město Tábor, Muzeum
Kodet, Kristian a ti druzí

*Studentský život,
studentské menu

*Zvěřinové hody v naší
kuchyni

*Mléko a mléčné výrobky
*Ischia - italská dovolená
*Z redakční pošty
*Základní informace

 Archivy Zákaznického
 magazínu
*Potraviny
*Stavebniny

 Vybráno z obsahu...
Trojjedinost keramika Ivana Hostaši
keramika Ivana HostašiStarý Plzenec je prakolébkou západočeské metropole Plzně. Může se pyšnit románskou rotundou i hradem Radyně, na kterém pobýval rytíř Radouš známý z mnoha plzeňských pověstí. Pokud však přijedete do Starého Plzence na náměstí, dáte se směrem k vinařským závodům Bohemia a odbočíte vlevo, narazíte po několika metrech na starý dům. Vstupuje se do něj železnou brankou, která vede dál průstřihem... celý text

Japonská kultura v kuchyni - Yakitori

yakitoriJestliže budete chtít strávit jeden večer na jakémkoli zábavném místě v Japonsku, bude vás pravděpodobně obklopovat aroma jednoho z typických japonských jídel yakitori a zvuk smíchu přicházejícího od hloučků lidí, kteří si nalévají jeden druhému saké a k tomu yakitori konzumují. Tato scenérie je společná všem velkým městům i malým... celý text

Město Tábor, Muzeum Kodet, Kristian a ti druzí

Kristian KodetPokud přijedete do jihočeského husitského města Tábor a zeptáte se náhodného policisty na cestu do Muzea Kodet, odpoví vám asi takto: "Autem se tam nedostanete. Musíte pěšky na náměstí, za drogerií Teta doleva a tam už to najdete." A vy odložíte poslušně své auto na parkovišti a vydáte se starými úzkými uličkami směrem k táborskému náměstí. Hlavou vám táhnou vzpomínky... celý text

Mléko a mléčné výrobky

balení mlékaProč je mléko pro člověka tak důležité? Mléko a mléčné výrobky jsou významnou součástí naší stravy a provázejí nás od narození, přes aktivní věk až po stáří. Mléko je vyvážená tekutina obsahující průměrně 87,5% vody a 12,5% takzvané sušiny. Sušina se skládá ze tří základních složek: bílkoviny (průměrně 3,5%), mléčného cukru (sacharidu)... celý text


cara
© 2001 - 2002 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s.r.o.

Zákaznický magazín 3/2002

 Starší vydání
Zákaznický magazín 2/2002 2/2002

Zákaznický magazín 1/2002 1/2002