Zákaznický magazín COOP
 Číslo 4/2007
*Vybráno z obsahu...
*Úvodník
*Každá rada drahá
*Privátním značkám
COOP kralují čeští
výrobci

*Nebojme se podzimu!
*Hrníčkový smažák
*Odhaľte živly vo vašom
živote

*Plněné papriky
s tuňákem a sýrem
Akawi

*Café Hawelka
*Café Sperl zve
na vídeňský štrúdl

*"Pocit jedinečnosti je
opakovatelný," říká Jan
Hřebejk

*Novinky v našich
obchodech

*Recepty našich čtenářů
*Tekuté potěšení ...ovšem
pokud je užíváno s mírou!

*Zelí na našem
i cizokrajném stole

*Kupujeme kuchyňské
nádobí

*Fenomén zvaný
Večerníček


*Základní informace

 Archivy
*Zákaznický magazín
*Magazínek COOP

 Hrníčkový smažák
Patříte také mezi milovníky smaženého sýra, ale nesmíte smažené?

Ingredience na 4 hrnečky:
300 g eidamského uzeného sýra Ranko, 2 krabičky Camembertu Ranko, 100 g šunky (šunkového salámu), máslo a strouhanka na vymazání, 4 vejce, sůl

smažený sýr

Oba sýry (ale každý zvlášť) a šunku či šunkový salám nakrájíme na malé kousky, popř. nastrouháme na hrubém struhadle. Vajíčka důkladně rozšleháme a osolíme. Hrníčky vymažeme máslem a dobře vysypeme strouhankou. Na dno šálků dáme vrstvu uzeného sýra a na ni vrstvu Camembertu. Ten přelijeme dvěma lžícemi rozšlehaného vejce, opět navrstvíme Camembert a nakonec završíme pokrájeným uzeným sýrem. Hrníčky naskládáme do vysokého pekáče (pokud máme třeba jen dva hrnečky, tak do kastrůlku), zalijeme vroucí vodou, aby byly trochu potopené a dáme do maximálně rozpálené trouby. Zapékáme přibližně 25 minut, vyklopíme z hrnečků a nejlépe ještě horké servírujeme.

Ranko Camembert

Podáváme s vařenými bramborami s máslem a tatarskou omáčkou.


© 2001 – 2007 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s. r. o.

Zákaznický magazín 4/2007

 Starší vydání
Zákaznický magazín 3/2007
3/2007

Zákaznický magazín 2/2007
2/2007