Na posypání: moučkový cukr a lístky čerstvé máty
Nejprve si oddělíme žloutky od bílků a nastrouháme kůru z citrónu. Mouku poté smícháme se solamylem a práškem do pečiva. Bílky a cukr vyšleháme dotuha, zašleháme žloutky a přidáme nastrouhanou kůru a mouku. Plech na pečení vyložíme pečicím papírem, rozetřeme na něj těsto a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů asi 12 minut. Piškot ihned vyklopíme na navlhčenou utěrku, srolujeme a necháme vychladnout.
Podle návodu si připravíme makovou náplň a hotovou ji rozetřeme na piškot. Piškot srolujeme a přikrytý necháme 2 hodiny na chladném místě. Nakonec roládu posypeme moučkovým cukrem a nakrájíme. Na ozdobu přidáme lístky čerstvé máty a ozdobíme celým ořechem.