www.coop.cz homepage magazínů
Zákaznický magazín
 Číslo 1/2006
*Vybráno z obsahu...
*Úvodník
*Každá rada drahá
*Beránek Marshall
*Stále širší nabídka
*Pizza připravená s láskou
*Benátky: Pohádkové
lagunové město

*Lunární kalendář na
březen

*Jaro žádá jarní vzhled
*Lunární kalendář na
duben

*Privátní značky na vašem
stole

*Lunární kalendář na
květen

*Jogurty Ranko pro každý
den

*Jak žít zdravě
*Nejčastější otázky
o ptačí chřipce

*Domácí lékárnička ocení
systém

*Dobroty z ledového
království

*Test: Jaký jste zákazník?
*Jak vlastně vypadá
český zákazník

*Penzijní připojištění
*Říše snů Ivany Reginy
Kupcové–Sádlové

*Zpěvačka Radůza:
Necítím se být rebelkou

*Vyséváme zeleninu

*Základní informace

 Archivy Zákaznického
 magazínu
*Potraviny
*Stavebniny

 Tip pro vás: Beránek Marshall
4 vejce, 120 g pískového cukru, 200 g polohrubé mouky, 1 hrst nasekaných ořechů, 1 hrst rozinek, 1 lžička prášku do pečiva, 4 lžíce oleje, 8 lžic rumu Tuzemák Marshall, 1 vanilkový cukr, tuk a hrubá mouka na formu

Žloutky šleháme s cukrem, přidáme olej, po lžících horkou vodu a po chvíli mouku s práškem do pečiva, ořechy a v rumu namočené rozinky.

velikonoční beránek

Formu na beránka silně vymastíme tukem a vysypeme hrubou moukou, těsto vlijeme do spodní poloviny, přiklopíme vrchním dílem a vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 40 minut při 180°C.

Kdo nemá s pečením beránka zkušenosti, měl by v polovině pečení sejmout vrchní díl a zkontrolovat propečení. Pak ale obratně otočit a nechat dopéct.

Dozlatova upečeného beránka opatrně vyklopíme, postavíme na oválnou mísu nebo na prkénko, pocukrujeme a nezapomeneme na červenou mašličku kolem krku.


cara
© 2001 - 2006 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s.r.o.

Zákaznický magazín 1/2006

 Starší vydání
Zákaznický magazín 4/2005
4/2005

Zákaznický magazín 3/2005
3/2005