Zákaznický magazín COOP
 Číslo 5/2009
*Vybráno z obsahu...
*Editorial
*Každá rada drahá
*Papír nebo látka?
*Kouzlo adventu
v Drážďanech

*Den s... Ludvíkem
Hessem, zakladatelem
babyboxů

*COOP Sympatika 2009
*Příběh piva z tanku č. 28
*Vánoční svícny
*Babiččiny finty kontra
moderní metody

*Recepty našich
zákazníků

*Slovenský koutek
*Včelky umí zázraky
*Aby v zimě zima nebyla
*Když máš v chalupě
vegetariána


*Základní informace

 Archivy
*Zákaznický magazín
*Magazínek COOP

 COOP Sympatika 2009
Vyberte nejsympatičtější zaměstnankyni z téměř 2 000 prodejen COOP!

logo COOP Sympatika 2009

Vážení čtenáři a zákazníci,
v minulých letech jste měli možnost aktivně se podílet na volbě vítězky v soutěži Tvář COOP Tuty a COOP Tip. Ovšem síť prodejen COOP nezahrnuje pouze tyto dva řetězce, a proto v letošním roce přicházíme s novinkou – volbou nejsympatičtější a nejkrásnější zaměstnankyně sítě prodejen COOP, kde zajišťuje obchodní servis COOP Centrum.

Jak bude soutěž probíhat?
Soutěž COOP Sympatika 2009 má dvě části.

První část – čtenářsko-zákaznická soutěž
Zde rozhodujete Vy, čtenáři a zákazníci prodejen COOP. Váš úkol je jednoduchý. Prohlédněte si fotografie deseti finalistek, přečtěte si krátkou charakteristiku a zvolte si svou favoritku. Hlasovat můžete dvojím způsobem:

a)
pomocí hlasovacího kupónu otištěného pouze v COOP Rádci 5/2009. Vyplníte jméno a číslo Vámi vybrané soutěžící, doplníte své osobní údaje a vyplněný kupón odešlete do 31. prosince 2009 na adresu: DELEX, s.r.o., Denisovo nábřeží 4, 301 00 Plzeň.

b)
hlasování pomocí SMS. Nově Vám nabízíme možnost hlasovat pomocí SMS. SMS kód Vámi vybrané finalistky odešlete na číslo 900 09 10. Cena 1 SMS je 10 Kč. Službu poskytuje firma MobilBonus, s. r. o., Úvoz 18, 586 01 Jihlava, infolinka 777 717 535 (pracovní dny 8 – 16 hod.), help@mobilbonus.cz (technický správce na těchto kontaktech řeší případné problémy se zasíláním SMS). Své hlasy posílejte do 31. prosince 2009.

Tři soutěžící s největším počtem Vašich hlasů se mohou těšit na hodnotné ceny, ale navíc zajímavými cenami odměníme i pět z Vás.

Výherce z řad čtenářů a zákazníků budeme losovat z odpovědí došlých pro soutěžící s největším počtem Vašich hlasů.

Druhá část – volba vítězky COOP Sympatika 2009
O přízeň poroty a o titul COOP Sympatika 2009 se budou finalistky ucházet na tradičním plese COOP Centra dne 18. února 2010.

Jména vítězek budou zveřejněna v COOP Rádci 1/2010 a v promo letácích COOP Centra v dubnu 2010.
Informace o soutěži získáte též na internetových stránkách www.coopclub.cz, www.coop.cz, www.coop-tuty.cz nebo www.coop-tip.cz.


1. Lucie GONDOVÁ, 21 let
SMS kód: SYMPATIKA 01

Lucie GONDOVÁ

Bydlím v Podbořanech, kde také již přes 2 roky pracuji jako prodavačka v prodejně COOP Rubín. Při zaměstnání současně studuji třetím rokem vysokou školu, obor Veřejná správa. Mám skvělého přítele a úžasnou rodinu, kteří mě podporují jak v osobním životě, tak v této soutěži. Mezi mé záliby patří procházky přírodou, posezení s přáteli, ale také lenošení. Mým snem je úspěšně vystudovat vysokou školu. Řídím se krédem: Jdi za svým cílem.
Jednota, spotřební družstvo v Podbořanech


2. Hana LOUDOVÁ, 34 let
SMS kód: SYMPATIKA 02

Hana LOUDOVÁ

S manželem a sedmiletým synem Filípkem žiji v Nymburce, kde pracuji jako pokladní. Tato práce je mi šitá na míru, protože ráda pobývám mezi lidmi a s novými lidmi se ráda seznamuji. Jsem společenský typ, ale také velká trémistka. Mám dvě trošku neobvyklé záliby – jízdu na Dračích lodích a umění sebeobrany Ving Tsun (amatérka). Moje životní krédo? Nic jiného si nepřeji, než abych dokázala správně vychovat svého syna, ukázat mu vše dobré a správné, protože v dnešní době je na světě hodně špatného a zlo je pácháno i na dětech.
Jednota, spotřební družstvo v Nymburce


3. Vladislava BARNOVÁ, 22 let
SMS kód: SYMPATIKA 03

Vladislava BARNOVÁ

Často jsem snila a tajně si přeříkávala svoje přání. Ale většinou to nedopadlo tak, jak jsem chtěla. A proto dnes mám pouze dvě přání: být šťastná a mít zdravou rodinu. Myslím si o sobě, že jsem úplně obyčejná slečna, která si na nic nehraje. Snažím se být sama sebou. Ráda plavu, lyžuji, bavím se, poslouchám muziku, ale také vařím a chodím do práce. Miluji svou rodinu i svůj kolektiv. A mé motto? Užívej si každý den tak, jako by byl ten poslední.
Jednota, spotřební družstvo v Tachově


4. Eva KLÁNOVÁ, 23 let
SMS kód: SYMPATIKA 04

Eva KLÁNOVÁ

Bydlím v Hořovicích a ve zdejší prodejně COOP také pracuji jako prodavačka. V práci jsem velmi spokojená. Ve volném čase ráda s přítelem vyrážím za krásami České republiky. Pokud počasí nepřeje výletům, jezdíme si zaplavat do bazénu. Baví mě tanec, ale i něco více adrenalinového, např. tandemový seskok padákem. V životě se snažím řídit krédem: Nad nikoho se nepovyšuj a před nikým se neponižuj.
Jednota, spotřební družstvo v Hořovicích


5. Jana SKOŘEPOVÁ, 39 let
SMS kód: SYMPATIKA 05

Jana SKOŘEPOVÁ

Pocházím z městečka Chotěboř, kde v současné době pracuji jako pokladní v obchodním domě COOP Doubravka. Většinu volného času trávím se svými dospívajícími dcerami, čtením knížek a občasným pohybem – jízda na kole a cvičení body styling. Mám ráda usměvavé a příjemné lidi, dodávají mi obrovskou dávku energie a dobrou náladu. Jelikož je pro mne úsměv malý zázrak, mé životní krédo zní: S úsměvem jde všechno líp.
Jednota, obchodní a výrobní družstvo, Havlíčkův Brod


6. Šárka HÁDALOVÁ, 34 let
SMS kód: SYMPATIKA 06

Šárka HÁDALOVÁ

Pocházím z městečka Napajedla ve Zlínském kraji. Jsem vyučená prodavačka a pracuji od roku 1999 jako pokladní v prodejně Diskont Otrokovice. Mám pětiletou dceru Elišku, které se snažím věnovat všechen svůj volný čas. Mezi naše společné koníčky a zájmy patří sport – jízda na kole, bruslení, plavání, rybaření a procházky s naším pejskem Sally. Mým přáním je mít více volného času pro svoji dcerku, která za rok začne navštěvovat první třídu. Životní krédo, kterým se řídím, zní: Žij z toho, co máš, ne z toho, co ti chybí!
Jednota, spotřební družstvo Kroměříž


7. Lenka ŠEJNOVÁ, 24 let
SMS kód: SYMPATIKA 07

Lenka ŠEJNOVÁ

Bydlím ve Vimperku a zde i prodávám. Mezi moje zájmy patří jízda na kolečkových bruslích a na kole, hudba, cestování, posezení s přáteli. Mám ráda přírodu. Nejvíce si přeji mít jednou šťastnou rodinu. Mé životní motto zní: Dej každému dni šanci, aby se stal tím nejkrásnějším dnem tvého života!
Jednota, spotřební družstvo ve Vimperku


8. Marta SRPOVÁ, 39 let
SMS kód: SYMPATIKA 08

Marta SRPOVÁ

Se svým dlouholetým přítelem a dvěma dcerami bydlím v rodinném domku ve městě Velvary, kde také pracuji jako prodavačka v supermarketu COOP. V životě je pro mě nejdůležitější moje rodina a práce. Mezi mé zájmy patří společné rodinné výlety, motorismus, práce na PC, plavání, cyklistika, zpěv, poslech hudby a tanec. Přeji si prožít šťastný a spokojený život v plném zdraví. Zastávám životní krédo, že vše špatné je pro něco dobré.
Družstvo Jednota Kladno


9. Renata CHURANOVÁ, 25 let
SMS kód: SYMPATIKA 09

Renata CHURANOVÁ

Bydlím na Českokrumlovsku v obci Větřní, kde také pracuji v prodejně COOP. Ve volném čase se věnuji rodině, s přítelem a naším pětiletým synem podnikáme různé výlety. Rádi cestujeme nebo vyrážíme na procházky s čtyřletou labradorkou Darinou. Jsem veselá, upovídaná a ráda se pohybuji v kolektivu příjemných lidí. Mé životní krédo zní: Život je krátký na to, aby se lidé na sebe mračili.
Jednota – družstvo spotřebitelů v Kaplici


10. Anežka ŠPAČKOVÁ, 28 let
SMS kód: SYMPATIKA 10

Anežka ŠPAČKOVÁ

Když hledám pár slov, která mě charakterizují, jako první mě napadá citát od Senecy: "Jak dlouho žiji, to nezávisí na mně. Ale jestli skutečně žiji, to na mně závisí." Mezi mé zájmy a koníčky patří koníčci, a to nejen čtyřnozí, ale i ti pod kapotou. Ráda kreslím, nepohrdnu ani dobrou knihou či sklenkou kvalitního vína. Po čem žena jako já touží? Asi jako většina žen, spokojená, zdravá rodina a profesní úspěchy. Mé životní krédo: Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát i se špatnou kartou dobrou hru.
Jednota, spotřební družstvo v Mikulově


© 2001 – 2009 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s. r. o.

COOP Rádce 5/2009

 Starší vydání
COOP Rádce 4/2009
4/2009

COOP Rádce 3/2009
3/2009