Těsto:
4 vejce, 100 g cukru krupice, 50 g oleje, 100 g hladké mouky, 20 g Holandského kakaa Coop Premium
Krém:
500 ml Mléka Ranko, 1 vanilkový Pudingový prášek Varoma, 150 g cukru krupice, 2 lžíce mleté kávy Extra speciál Nový den, 250 ml Smetany na šlehání Ranko
Na ozdobu:
jahody a hroznové víno, čerstvá máta, zdobení
Vejce a cukr ušleháme do pěny. Zlehka vmícháme mouku s kakaem a nakonec přilijeme olej. Těsto nalijeme do dortové formy a pečeme asi 20 minut při 170°C. Z mléka a pudinkového prášku si mezitím připravíme základ krému. Do něj přidáme cukr a kávu a necháme vychladit. Opatrně přimícháme našlehanou smetanu a hotovým krémem naplníme vrstvy upečeného a vychladlého korpusu. Na závěr ozdobíme ovocem a snítkami čerstvé máty.