www.coop.cz homepage magazínů
Zákaznický magazín
 Číslo 4/2006
*Vybráno z obsahu...
*Úvodník
*Každá rada drahá
*České výrobky se ve
světě neztratí

*Lunární kalendář na
prosinec

*Horké nápoje pro studené
dny

*Tip pro vás: Mini mufoliny
*Lunární kalendář na
leden

*Bratislava
*Lunární kalendář na
únor

*Slovenská kuchyňa
*Minerální voda Mattoni
*Vánoční pečení s našimi
čtenáři

*Novinky v našich
obchodech

*Dort Silvestr
*Když se řekne: Silvestr
*Český betlém
v proměnách času

*Jak si užít vánoční
svátky

*Oslava Vánoc ve světě
*Říše snů Ivany Reginy
Kupcové–Sádlové

*Snadno a rychle... ale
prosím s rozumem

*Eva a Vašek: Přijměte
nás takové, jací jsme!


*Základní informace

 Archivy Zákaznického
 magazínu
*Potraviny
*Stavebniny

 Dort Silvestr
Těsto:
4 vejce, 100 g cukru krupice, 50 g oleje, 100 g hladké mouky, 20 g Holandského kakaa Coop Premium

silvestrovský dort

Krém:
500 ml Mléka Ranko, 1 vanilkový Pudingový prášek Varoma, 150 g cukru krupice, 2 lžíce mleté kávy Extra speciál Nový den, 250 ml Smetany na šlehání Ranko

Na ozdobu:
jahody a hroznové víno, čerstvá máta, zdobení

příprava dortu

Vejce a cukr ušleháme do pěny. Zlehka vmícháme mouku s kakaem a nakonec přilijeme olej. Těsto nalijeme do dortové formy a pečeme asi 20 minut při 170°C. Z mléka a pudinkového prášku si mezitím připravíme základ krému. Do něj přidáme cukr a kávu a necháme vychladit. Opatrně přimícháme našlehanou smetanu a hotovým krémem naplníme vrstvy upečeného a vychladlého korpusu. Na závěr ozdobíme ovocem a snítkami čerstvé máty.


cara
© 2001 - 2006 COOP Centrum družstvo
Realizace DELEX s.r.o.

Zákaznický magazín 4/2006

 Starší vydání
Zákaznický magazín 2/2006
2/2006

Zákaznický magazín 1/2006
1/2006